Numërues fjalësh

Ngjitni tekstin tuaj më poshtë për të numëruar numrin tonë të fjalëve dhe për t'ju treguar numrin e përgjithshëm të fjalëve dhe karaktereve:

Kopjuar!
0
Fjalët
0
Karakteri

Numëruesi i fjalëve: Si të kundërshtoni fjalët në tekst

1. Për të numëruar fjalët, ngjisni tekstin në kutinë tonë

2. Programi ynë do të numërojë fjalët dhe paragrafët

3. Numri ynë i fjalëve do t'i shfaqë rezultatet në kohë reale

4. Përfundoi, tregojuni miqve tuaj për numëruesin tonë të fjalëve

Numëruesi i fjalëve